Afspraak maken

Ook bouwen op de ervaring van Notebomer Surhuisterveen? Kom langs en dan gaan we samen om tafel. Een vrijblijvend gesprek, gewoon om te kijken wat je zoekt en of wij je woningwens waar kunnen maken.

Maak een afspraak

Nieuwbouwwoningen

In overleg ontwikkelen we je nieuwbouwwoning op maat. Een eerlijk en realistisch totaalplaatje voorkomt verrassingen en behoudt het overzicht. Goede communicatie maakt tussentijdse sturing mogelijk. We denken aan alles: van de juiste vergunning tot een goede afwerking. Je kunt bouwen op onze ervaring. Dat doen we zelf ook.

Bekijk onze nieuwbouwwoningen

Onze werkwijze

Na het inventariseren van je wensen krijg je van ons een volledig uitgewerkt 3D-model van je nieuwe woning. Inclusief maatvoering, materiaalgebruik en detaillering. Andere kozijnen, of toch die uitbouw erbij? Je ziet direct hoe dit in het totaalplaatje past. Qua ontwerp en budget. Je woning staat, nog voordat de eerste steen is gelegd.

Lees meer over onze werkwijze

Ontmoet De Notebomers

Als familiebedrijf kennen we het maar al te goed. Die eerste starterswoning, de stap naar een echte gezinswoning, een vertrouwde plek voor je oude dag; met een nieuwe woning begint een unieke fase in je leven. Voor welke woning jij ook kiest, ons ervaren team staat voor je klaar!

Lees meer over ons

Notebomer Surhuisterveen

Ieder mens is uniek en geen woning is standaard. Een project start bij Notebomer Surhuisterveen dan ook niet met een catalogus, maar met een goed gesprek. Verhalen, karakters en wensen vormen de bouwstenen van elk ontwerp. Samen werken we aan een huis om trots op te zijn.

Neem contact met ons op